Online Devil

"Devil May Cry da şu anda" "kişi online"

26 Haziran 2011 Pazar

THE GRYPHON RIDER 2

ARMADILLO OPERASYONU



Mendre ormanlarının unutulmuş ve karanlık yerlerinde yaşamaya mahkum olmuş ve tüm ırklardan kendini soyutlamış mağrur ve güçlü yaratıklar vardı. Buna sebep olmuş olan elfler çok eski dönemlerde bu yaratıklarla ittifak yapmış ve Artus'un en büyük gücü olmuştu. Aslan vücutlu kartal başlı bu yaratıklara Griffon deniyordu. Griffonlar güç ve asaletini aslandan , çeviklik ve gururunu “kartaldan almış mağrur ve kutsal yaratıklardı. Artus’a griffonların desteğiyle hükmeden elflere hiçbir ırk karşı çıkamıyordu ve Artus’ta ki savaşlar bu ittifak sayesinde durdurulmuştu. Lakin bu büyük güç bilge elfleri bile tamahkarlığa düşürdü. Tek büyük güç olmak isteyen elf kralı Armadillo gizli bir operasyonla elflerin gücüne güç katmış olan bu yaratıkların ortadan kaldırılması emrini verdi.

Güç sarhoşu olan Armadillo planladığı operasyonu hemen başlattı. Griffonların o dönemdeki lideri Rurouni adında güçlü ve asil bir griffondu Armadillo onu öldürmedikçe griffonları yenmenin çok zor olduğunu biliyordu. Sürü halinde yaşayan griffonların lideri giderse karmaşa çıkacaktı ve Armadillo bundan faydalanıp griffonları yeryüzünden silecekti. Olağan bir görüşme sırasında Armadillo Rurouni’ye bir suikast hazırladı ve öldürdüğü griffon liderinin kendisini öldürmeye çalıştığını herkese duyurdu. Armadillo’nun güvenilir adamları dışında elf dünyasında bu olayın iç yüzünü kimse bilmiyordu. Yıllarca dostluk içinde yaşayan elfler ve griffonlar Armadillo operasyonuyla ilk düşmanlık tohumlarını atmıştı.

Griffonlara kin duymaya başlayan elfler hazırlık yapıp griffon yuvalarına yürüdüler. Rurouni’nin kesilmiş başını griffon sürüsünün önüne atıp birden saldırıya başlayan elfler acımasız bir kıyım başlattılar. Dost bildikleri elfleri kendilerine saldırırken bulan griffonlar ne olduğunu anlayana kadar katledildiler. Bu olayın ardından Armadillo'nun emriyle isyan eden tüm griffonların kılıçtan geçirildiği tek gücün elfler olduğu bildirisi yayınlandı. Ancak Armadillo'nun hesaba katmadığı bir şey vardı. Elfleri bu denli güçlü kılan griffonların kuvvetiydi. Ve bu kuvvetin ortadan kalkmasıyla Artus yeniden kaçınılmaz savaşların diyarı oldu. Eski Mendre savaşlarının sonunda ogrelere yenilen elfler Sunadillo ormanlarına çekildiler. Ancak ogrelerde Mendre'de fazla kalamadı çünkü sürekli ormana giren taburlarca askerleri kayboluyordu. Geçen onca yıl ve kadim savaşların ardından lanetli olduğu söylenen bir Mendre ormanı ve artık sadece birkaç delinin uydurduğu bir hikaye haline gelmiş griffonlar vardı.

Griffonlar sadık yaratıklardı ancak hiç bir zaman aptal olmamışlardı. En güçlü griffon ailelerinden dokuzunun ilk yumurtaları kimselerin bilmediği Slayer kayalıklarının içinde bulunan Morrigan mağarasında yıllar önce saklanmıştı. Rurouni bilge bir griffondu ve elflerden böyle bir ihanet gelmesi halinde en azından gelecek nesilleri kurtarmak istemişti. Bu nedenle en güçlü griffon ailelerinin ilk yumurtalarını ve kendi hazırladığı griffon yasalarını Slayer kayalıklarındaki Morrigan mağarasına koydurdu. Bu bilgiye dokuz griffon ailesi dışında hiç kimse sahip değildi. Griffonların ilk yumurtası annesi öldüğünde çatlar. Ve ailesinin hatıralarıyla dünyaya gelir. Bu yüzden ilk yumurtadan çıkan giriffonlar çok asil ve bilge yaratıklardır.

Bilge Rurouni’nin bile hata yaptığı zamanlar vardı. Kanunlarını en iyi sekilde uygulayacak griffonun en sadık adamı Hoenheim olduğunu düşünmüş ve ilk yumurtalara kanunları öğretmesi için onu öldürülmeden önce Slayer kayalıklarına göndermişti. Aslında Hoenheim artık hiçbir ırkla iletişim kurmamayı savunan bir griffondu ve liderin yasalarında değişiklikler yaparak yeni griffon neslini sonsuz bir gizliliğin içine hapsetmişti.

Rurouni’nin bilgeliğiyle dünyaya gelecek olan bir griffon vardı ve hoenheim çareyi onun hatıralarını mühürlemekte buldu. Griffonlar mistik yaratıklardı saldırı ve savunma büyülerinin yanında mühürleme büyülerinde de oldukça iyi yaratıklardı. Hoenheim yumurtadan çıktığı sırada Hitokiri’nin tüm hatıralarını mühürlemiş ve griffonlar için Hoenheim dönemi resmen başlamıştı.

Yıllar önce Artus'a barışı getirmiş bu yaratıklar iyiliklerinin karşılığı olarak elflerin ihanetiyle ağır kayıplar vermişti. Slayer kayalıklarında anneleri öldürülürken doğan bu dokuz yavru Hoenheim’ın öğretileriyle tüm Artus halklarına sırt çevirmiş ve mendre ormanı derinliklerinde kendi halinde bir yaşam sürmüştü. Ta ki ogrelerden kaçan insanların eski ve tehlikelerle dolu Mendre ormanlarının kenarına gelişine kadar.

Eski bir cüce atasözünün dediği gibi "Lanet elfler bilge olduklarını sanırlar ama sadece kulakları uzundur."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder