Online Devil

"Devil May Cry da şu anda" "kişi online"

26 Haziran 2011 Pazar

THE GRYPHON RIDER 10

UZUN YOLCULUK


Akşam olmak üzereydi. Yaşadığı korku dolu günün yorgunluğuyla Elanesse şimdiden uyumuştu. Kızı seyretmekte olan Justin duyduğu dışarı gel sesiyle irkildi. Hitokiri'ye ait olan sesi tanıdı ve yuvadan dışarı adımını attıp kayalıklarda uzanmış yıldızları seyretmekte olan yeni dostunun yanına gitti. Justin ilk olarak Hitokiri'ye yaptıkları için teşekkür edip şimdi ne olacağını sordu.

Hitokiri " Artık patron sensin bir elf kızı ve sürgün bir griffonla ne yapmak istiyorsan onu yapacağız" dediğinde Justin şaşkına dönmüştü. İlk şaşkınlığı atlattıktan sonra Justin " Dostlar arasında patronluk olmaz. Elanesse'i elflerin konağına götürmeliyim bu yolculukta bana yardım etmenden onur duyarım." dediğinde herşeyinden vazgeçmiş olan Hitokiri dostluk denen daha önce yaşamadığı bir şey kazanmıştı. Hala griffonların mahremiyetine saygı gösteren Hitokiri geceyi geçirebileceği bir yer aramaya giderken. Justin buna saygı duyup tek başına yuvaya doğru yürüdü.

Sabah olduğunda Elanesse'in çığlıklarıyla uyanan Justin kızı teselli etmek için uzun süre uğraştı. Yaşadıklarından sonra kızın kabuslar görmesi şaşılacak bir durum değildi. Justin mutlu haberini vererek onu sakinleştirmeyi başarmıştı. Bugün öğleden sonra Justin ile birlikte Sunadillo ormanındaki elf konağına doğru yola çıkacağını öğrenen kız sevinçle Justin'e sarılmıştı.

Eskiye nazaran daha rahatlamış görünen elf kızı yolculuk hazırlığı için Justin'e büyük bir özveriyle yardımcı oluyordu. Justin yolculuk için biraz avlanırken Elanesse'da su mataralarını doldurmuş ve yolculuk çantalarına gereken malzemeleri koymuştu. Justin iki tavşanla avdan döndüğünde Elanesse tüm hazırlığını tamamlamıştı. Başlarına geleceklerden habersizce hazırlıkları bitmiş olan ikili yola koyuldular. Bu sırada güvenli bir yükseklikte olan Hitokiri yollarına çıkabilecek tehlikelere karşı tetikteydi.

Yolculuk olaysız devam ediyordu. Bunda Hitokiri'nin payıda yok değildi. Hitokiri Justin'in önüne çıkacak beş ogrelik bir devriye grubunu yok etmişti. Justin bu devriyeden arta kalanları görüp gökyüzüne doğru iyi iş kartal kafa diye bağırdığında neler olduğunu anlayamayan Elanesse şaşkınlıkla Justin'e bakıyordu.
Akşam olmuştu ve nerdeyse yolu yarılamış olan ikilinin moralleri yüksekti. Elanesse’ten rahatça uyumasını isteyen Justin kendi yatağını hazırlıyordu kimsenin nöbet tutmadığı bir ormanda nasıl olurda rahatça uyunabilirdi. Elanesse bu savaşçının nasıl bunca zaman hayatta kaldığını merak ediyordu doğrusu.

Hitokiri sayesinde olaysız bir yolculuk geçiren çift Sunadillo ormanındaki elf konağının kapılarına kadar gelmişti. Elanesse'ı gören muhafızların sorgusuz sualsiz sevinçle kapıyı açmalarına şaşıran Justin ilk defa kızın önemli birinin kızı olduğu fikrine kapılmıştı. İlk defa Justin Elanesse'ın babasını merak ediyordu. Peki acaba kimdi bu Melonon...

İnsan atasözü der ki : "Elfler kibirden,Cüceler açgözlülükten,ogreler nefretten,insanlarsa aşktan burunlarının ucundaki gerçekleri göremezler."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder