Online Devil

"Devil May Cry da şu anda" "kişi online"

26 Haziran 2011 Pazar

THE GRYPHON RIDER 5

KAYIP VARİS



General Duka tüm askerleri yakınına topladı ve konuşmasına başladı. "Beyler başarılı bir keşif yaptık bir su kaynağı bir çok meyve ağacı bulduk." dedi. arkasından hemen ekledi. "Fakat başarılı bir keşfin ardından köye böyle elimiz boş dönmemeliyiz. Bu yüzden bir av partisi düzenleyelim. Akşama kadar ormana dağılıp avlanalım ve yarın avlarımızla birlikte köye sevdiklerimize dönelim." dedi. Askerler sevinç çığlıklarıyla ormanın derinliklerine giderlerken. Justin şüpheyle generale baktı. Ama av zevkli bir uğraştı ve o da sırtındaki oku eline alıp avlaya bileceği birşeyler aramaya koyuldu.

Justin usta bir avcıydı iz sürme yeteneği sayesinde diğerlerinin farkına bile varmadığı yetişkin bir geyik bulmuştu. İlk okunu çekiyordu ancak tedirgin olan geyik bir anda koşturmaya başladı. Justin'de geyiği takibe koyuldu. Geyiğin peşinden koşturan Justin ormanın bittiğini ve kayalıkların başladığını farkettiğinde ters giden birşeyler olduğunu hissetti. Kovaladığı geyiğin kaçtığı yerde kan izlerini gördü ve bunu nasıl bir yaratığın yaptığını merak etti. Geyikten arda kalan sadece birkaç damla kan olamazdı. Justin farkında olmadan babasının istediği keşfi gerçekleştirmişti. O anda Justin göğsüne sert bir çarpmayla yere yığıldı sağlam zırhı onu yaratığın pençesinden korumuştu ama darbenin etkisiyle Justin baygın düşmüştü.

Gece yarısı olmak üzereydi ve tüm askerler elinde avlarıyla kampa dönmüş hikayelerini paylaşıyorlardı. Duka'nın istediği bu değildi ama artık yapacağı birşey yoktu. Duka korku içerisinde Justin'in avdan dönmemiş olduğunu farketti. İnsan krallığının veliahtı bir keşiftemi kaybolacaktı yani. Duka evlerine dönmek isteyen askerlere karşı denetimini sağlayıp sabahı bekleme kararı aldı. Sabah olduğunda Justin hala ortalarda yoktu. Tüm askerleriyle beraber Duka ormanı didik didik aradı ancak Justin’den hiç bir iz bulunamadı.

Duka gerçeği kabullenip köye dönmeye karar vermişti. Askerler huysuzlanıyordu ve her yer aranmıştı Duka prenste olsa kayıp bir insanı bulmak için askerlerini daha fazla zorlayamayacağının farkındaydı. Geldikleri yolları daha hızlı geri dönen askerler ve düşünceli Duka köye döndüklerinde söylenti hemen yayılmaya başlamıştı. Kralın şımarık oğlu olmaktan öte gidememiş Justin için kimse üzülmüyordu fakat kralın oğlunun keşiften dönememesi büyük bir olaydı ve hemen dedikodular başlamalıydı.

Duka kralın çadırına doğru sürdü atını. Sardus haberi aldığından beri büyük bir ikilem içindeydi. Oğlunun kaybıyla harap olan kral. Bir baba olarak tüm orduyu oğlunu aramak için seferber etmek istiyordu; ama bir kral olarak yurdunu ve insanlarını savunmak zorundaydı ve bu zor günlerde bir askerin bile değeri büyükken onları ormanda ki bilinmezliğe göndermek olanaksızdı. Keşiften sonra ormana girmek zorunlu haller dışında yasaklandı Justin'in kaybolmasından sonra ormanda bilinmeyen tehlikeler olduğu kesin şekilde anlaşılmıştı. İnsanlar daha fazla kaybı kaldıramazlardı. Peki acaba Justin'e ne olmuştu ?


Bir elf bilgesi "Lanetli olduğunu bildiğiniz bir yerde o laneti sınamaya kalkmayın sakın." der.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder