Online Devil

"Devil May Cry da şu anda" "kişi online"

26 Haziran 2011 Pazar

THE GRYPHON RIDER 8

YENİ BAŞLANGIÇ



Hitokiri kayıtsızca bir köşede oturmakta olan Justin'e seslenerek "Bütün gün orda oturmak gibi bir planın yoksa biraz dolaşmaya ne dersin." dedi. İki metrelik bebek bakıcısının böyle davranmasına şaşıran Justin iki gündür gömediği gün ışığını özlemişti ve dışarı çıkmak istiyordu ve fazla istekli görünmeden bu teklifi kabul etti. Hitokiri bu gezintiyi hem biraz kafa dağıtmak hemde Justin'i tanımak için planlamıştı. Ve iki yoldaş hazırlanıp Darkness vadisine doğru yola koyuldular.

Yola çıktıklarında yanında rahatça yürümekte olan Hitokiri'ye şaşkınlıkla bakan Justin : "Sizin için görünmemenin bir yaşam tarzı olduğunu sanıyordum." dedi. Bunun üzerine Hitokiri'den küçümseyen bir çığlık yükseldi. Açıklamak yerine göstermeyi tercih eden Hitokiri saniyeler içinde ortadan kaybolup Justin'in arkasında belirivermişti. Griffonların asırlardır gizlenebilmesinin böle bir sebebi olmalıydı elbette. Justin bu hareket karşısında şaşırmış ve oldukça etkilenmişti. Hitokiri'ye güzel hareket kartal kafa diye takılmaya bile başlamıştı.

Darkness vadisine nerdeyse geldikleri bir sırada yürüdükleri patikaya yakın bir orman yolundan acı dolu bir kadın çığlığı yükseldi. Bu çığlığı duyan Justin kılıçlarını çekip sesin geldiği tarafa doğru koşturdu. Justin büyük bir ustalık gerektiren Tandarın çift kılıç tekniklerinin en genç ustalarındandı. Biri daha kısa olan iki kılıçtan kısa olan savunma ağırlıklı kullanılıyor ve bu iki kılıç adeta dans edercesine ölümcül bir savaş tekniği oluşturuyordu. Hitokiri Justin’e ne yapıyorsun diyemeden Justin orman yoluna çıkmıştı onun ardından Hitokiri'de güvenli bir yüksekliğe çıkıp olayları izlemeye koyuldu. Hala bağlı olduğu sürüsünün birinci önceliği gizlilikti nede olsa.

Yola çıktığında Justin plan yapmış olmayı diledi. Çünkü ikisi ölümcül yara almış üç elf atlısı on ogre tarafından yağmalanıyordu. Justin yaklaştığında üçüncü kişinin bir elf kızı olduğunu gördü ve korkudan ağlayan bu kızı gördüğünde garip bir duyguya kapıldı. Hemen denetimini kazanmaya çalışan Justin kılıçlarını çekip üstüne gelen ogrelere hiddetle saldırdı. Justin'in saldırısıyla dağılan dikkatlerden çalışıp kaçmaya çalışan elf kızı kafasına aldığı bir darbeyle bayıldı.

Justin'in on ogre karşısında şansı oldukça düşüktü. Kılıçlarıyla dans eder gibi savaşan Justin üç ogreye ölümcül yaralar açmıştı ancak omzuna aldığı bir mızrak darbesi devinimini bozmuştu ve bu dakikadan sonra Justin sadece savunma yapabilecek bir pozisyonda kalmıştı. Rakiplerinden sürekli baskı görüyordu. Havada ki Hitokiri artık bir şeyler yapması gerektiğini hissetti ve gürültüyle meydana indiğinde yedi ogrenin şoku atlatması epey zaman aldı. Bu sırada Justin önündeki iki ogrenin karnına kılıçlarını sapladı ve kan kaybı ve yorğunluğun etkisiyle baygın düştü. Beş ogre bir griffona rakip bile olamazdı. Ogrelerle işi bittikten sonra Hitokiri Justin ve hala nefes alan elf kızını yuvasına götürdü. Uçuş sırasında uslanmaz bir hayin olduğunu düşünen Hitokiri bu durumdan keyif almaya başlamıştı.

Bir elf bilgesi : "Gecenin en karanlık olduğu an sabahın en çok yaklaştığı andır." der. Yarın sabah Riffalion geliyordu ve Hitokiri yuvasında bir insan ve elf kızıyla ne yaptığını açıklamak zorunda kalacaktı... Griffon dostumuz istemeden de olsa kararını vermişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder