Online Devil

"Devil May Cry da şu anda" "kişi online"

26 Haziran 2011 Pazar

THE GRYPHON RIDER 9

ELF KIZI



Elf kızı uyandığında bir mağrada olduğunu anladı ve onu kaçıran ogreleri aradı. O sırada gözü kurtarıcısı olan insana kaydı ve bir anda bir rahatlama yaşadı. Bu sırada başı dönerek uyanan Justin bulanıkta görüyor olsa iki gündür kaldığı mağarayı hatırlamıştı. Muhtemelen işi eline yüzüne bulaştırmıştı ve Hitokiri onu kurtarmıştı. Justin bu iki günde krallıkta geçen yaşamından daha fazla eğlence bulmuştu ve bu kayıp hayatı hoşuna gitmeye başlamıştı.

Justin gümüş rengi dalgalı saçları ,masum yüzü ve gece gibi karanlık gözleriyle kendisine bakmakta olan elf kızından gözlerini alamıyordu. Elf kızı bir anda Justin'e sarılıp ağlamaya başladığında Justin'in kalbinin derinliklerinde daha önce hiç hissetmediği bir duygu filizlenmişti. Justin o andan daha mutlu olamazdı. Justin kızı teselli edip sakinleştirdi ve karşısına alıp olanları anlatmasını istedi.

Elf kızı " Adım Elanesse Lord Melonon'un kızıyım." dedi ve iki korumasıyla ormanda gezintiye çıktığını gezi dönüşünde ogrelerin saldırısına uğradıklarını anlattı. Ve yine Justin'e binlerce kez teşekkür etmeyide ihmal etmedi. Justin Elanesse'a bakmaktan kendini alamıyordu. Bu eşsiz güzellik karşısında adeta büyülenmişti.

Elanesse meraklı gözlerle Justin'e bakıyoru ve Justin kendini tanıtma sırasının ona geldiğini anladı. Mecburen yalan söyleyecek olan Justin " İsmim Justin ve kendi halinde yaşayan gezgin bir savaşçıyım." dedi. Yuvanın dışında durmakta olan Hitokiri bunu duyduğunda neredeyse gagasıyla gülümseyecekti.

O sırada gökyüzünde Riffalion belirdi ve Hitokiri'nin yanına indi. Küçümser bir ses tonuyla Hitokiri'ye seslendi. " Ulu griffonları onurlandırdın mı yoksa korkak bir sürgün olmaya mı karar verdin." dedi.

Hitokiri " Geçmişin kalıntılarıyla yaşamaktan bıktım artık ;yokmuş gibi davransak da dışarıda bir dünya var ve ben bunu keşfetmek istiyorum." diyerek kendisini bile şaşırttı. Riffalion " Artık sürüden dışlanmış bir griffonsun Hitokiri seni sonsuz yalnızlığınla baş başa bırakıyorum." dedi ve gökyüzüne doğru süzüldü.

İçinde bir keder hissetmeye çalışan Hitokiri yumurtadan ilk çıktığı an kadar özgür hissediyordu kendisini. Sürüsünden dışlanmış bir griffon olduğunu artık Justin’e de açıklamak zorunluluğu hisseden Hitokiri içeri doğru usulca sokuldu. İşte o anda elf kızı mağara içinde çığlık çığlığa sağa sola koşturmaya başladı. Kızı unutmuş olan Hitokiri enson yapması gereken şeyin bir elfe görünmek olduğunu hatırlayıp bir anda ortadan kayboldu. Olanlara anlam veremeyen Justin korkudan baygın düşen Elanesse’ı yakalayıp birlikte birçok maceraya atılacağı kanatlı dostunu bulmak için ve dostluklarının temellerini attıkları konuşmayı yapmak için mağaranın dışına çıktı.

Ulu griffonların sözüdür : " Sürüsünü terk eden bir griffonu acı dolu yalnızlığı asla bırakmaz. "

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder